2017-11-03 06:49:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most semmit sem szabad elsietnie

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Hold a Bika jegyében áll. eli Váratlan, olyan munkaajánlatot kaphat; lehet, hogy csak pluszmunka; ami gyakori külföldre utazással jár. Eleinte talán nem is akarja elvállalni, de ha önszántából nem teszi, akkor a körülmények majd rákényszerítik. Környezete irigykedéseivel ne foglalkozzon, önnek most hajtania kell.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Hagyjon időt magának mindenre, ne kapkodjon el semmit. A legnagyobb nyugalommal várja a hétvégét. Új dolgokat ne tervezzen. Délután támad egy ötlete, hogyan tudná meglepni a kedvesét. Az estét töltse a családjával.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most semmit sem szabad elsietnie. Ne hozzon hosszú távra szóló döntéseket, és ha lehet, szerződéseket se írjon alá. Este egy meglepetés szerű látogatás nagy örömet szerez önnek. Régen nem találkozott már ezzel a látogatóval.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kemény idők járnak most a munkahelyén, készüljön fel a várható nehézségekre! Törekedjen a békességre kollégáival és főnökeivel! Ők erősek, és ha sikerül megnyernie támogatásukat, akkor sokat segíthetnek önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A kollegiális barátság csak addig tart, amíg nem akar mértéken felül beleavatkozni mások életébe. Hiába a jóakarata, ha a másik máshogy látja… Ma inkább egy magánéleti gondját kellene sürgősen megoldania. Sok múlik azon, hogy mennyire bízik meg a partnerében.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Fontos megbeszéléseit halassza későbbre, mert ha most kezd bele valamibe, vagy fontos döntést hoz egy ügyben, a legnagyobb valószínűség szerint nem lesz belőle semmii. Ha túl nehéznek érzi a párkapcsolatát, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének önnel. Ne aggódjon, dolgai hamarosan jobbra fordulnak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Abba kellene hagynia az önsajnáltatást, és meglátni végre az élet szép oldalát. A Vénusz most segítheti is ebben, mint ahogy abban is, hogy meglássa kedvese és családtagjai valódi igényeit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Végre fellélegezhet, hiszen sikeresnek érezheti magát. Ha eddig hányta-vetette is a sors egyik munkahelyről a másikra, most végre megalapozottan örülhet új állásának (pozíciójának). Ma a családja tagjai közül, vagy a szűkebb környezetéből igényli a figyelmességét. Rokonságából valakinek segítségre van szüksége, ki kell állnia mellette, de legalább is hallgassa meg figyelmesen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan távoli kollégával találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nyugodt családi légkörre számíthat ma: ön is mindent megtesz, hogy ez így legyen, de párja is tesz érte. Űzze messze a gondokat! Tervezni lehet, de a nehézségek megbeszélését inkább halassza máskorra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szerelem köti le minden energiáját, de nem szabadna megfeledkeznie a kötelességeiről sem. Különösen a főnökével való kapcsolatára nem ártana jobban odafigyelnie – és persze az áskálódó pletykákra. Irigyei alig várják, hogy valamilyen fogást találjanak önön.

Halak: II. 19. - III. 20.
Tárgyalásait, fontos megbeszéléseit jobb lesz elhalasztania pár nappal. Egyszer vakon megbízik az emberekben, máskor túlzott gyanakvásával okozhat magának is kárt. Az arany középutat kellene megtalálnia, hogy ne csalódjon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: